Hej!

Vi heter Jennifer och John Andersson och vi är glada att ni har hittat vår hemsida!

Livet är fantastiskt men flyktigt, så låt oss ge er fotografier som ni och era nära och kära kan njuta av i många år. Vi fångar de unika ögonblicken som man annars vanligtvis missar. 

Vi lovar att få er att känna er bekväma och avslappnade vid fotograferingen. Vår stil är artistisk och dokumentär, vi föredrar att fånga autentiska ögonblick och skapa unika fotografier. 

Vi fotograferar allt ifrån bröllop, familjefotografering, och allt däremellan. 


Mer om oss

Jen är född i Ottawa, Kanada och John är ifrån Örebro, Sverige.  De gifta och bor tillsammans i Nora, Sverige med deras lilla hund som heter Leo. 

Båda har en passion för resor, vilket har tagit dem runtom världen. De inspireras av naturen och människor de möter. 

Ni kan se rese portfolien genom att klicka här


Fotograf assistent

Sanna Andersson 

Fotografi för mig är ett minne bevarat förevigt, en känsla eller en av dina lyckligaste stunder i livet du kan se tillbaka på. Jag började fota för skojs skull när jag var 15 och har sedan dess haft detta som hobby. Nu jobbar jag tillsammans med Jen som assistent där jag får vara med och fota/filma och skapa minnen för livet.Språk

Jen talar Franska, Engelska, Spanska, Creole, Svenska och lite Nederländska.

John talar Svenska och Engelska. 

Varför ni ska använda oss

Som ett gift par så förstår vi svårigheterna med att hitta rätt fotograf till rätt pris. Vi ger ett rimligt pris för exceptionell service, en fotoassistent ingår i priset, ni kan även få drönarfotograf samt en extra fotograf till en låg extra kostnad. Kontakt

Info@anderssonvisuals.com

+46738074995

Using Format